Atılım Üniversitesi Kariyer Günü

Atılım Üniversitesi Kariyer Planlama ve Mezunlarla İletişim Koordinatörlüğü ve Endüstri Mühendisliği Öğrenci Topluluğu tarafından düzenlenen Kariyer Günü etkinliklerine ülkemizin önde gelen kurumlarının temsilcileri katılacak.

Kariyer.net tarafından düzenlenecek olan "Kariyer Net'ten Kariyer Tüyoları" etkinliğine buradan online olarak başvuru yapan katılımcılar Online İngilizce Dil Eğitimi kazanacaklar.

Programda yer alan sunumların yanı sıra EnerjİK ve Asrın Deri firmaları staj ve iş olanakları hakkında öğrencilerimize bilgi verecek ve başvuru toplayacaklardır.

21 Mayıs 2014 Çarşamba günü Mühendislik Binası 1020-2022 numaralı salonlarında gerçekleştirilecek olan etkinliğe tüm öğrencilerimiz davetlidir.