MEZUNİYET TÖRENİ

Sevgili Mezun Adayı Öğrencimiz,

2013-2014 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni 25 Haziran 2014 Çarşamba günü saat 16:30’da Amfi Tiyatroda gerçekleştirilecektir.

Mezuniyet Törenimizi, http://atilimtv.atilim.edu.tr URL'i aracılığıyla, Atılım TV'den canlı olarak izleyebilirsiniz.

Mezuniyet Törenine katılacak öğrencilerimizin aşağıda belirtilen hususları dikkate almaları gerekmektedir.

• 2008-2009 Eğitim–Öğretim yılından önce kayıt yaptıran öğrenciler törene katılamayacaklardır.

• Mezuniyet Töreni provası 24 Haziran 2014 Salı günü saat 11:00’de Amfi Tiyatroda yapılacaktır. Törene katılacak öğrencilerimizin bu provada hazır bulunmaları gerekmektedir. Provaya katılmayan öğrencilerin isimleri Mezuniyet Töreni sırasında okunmayacaktır. Mezuniyet provası için aynı gün saat 10:00’da Akköprü ve Tunus Caddesinden alınıp 13:00’de aynı duraklara bırakılmak üzere Nizamiye önünden servisler hareket edecektir.

• Mezuniyet Törenine kep, cübbe ve şal ile katılmak zorunludur.

• Öğrenciler kep ve cübbelerini, 09-24 Haziran 2014 tarihleri arasında 09:30-12:30 ve 13:30-16:00 saatleri içerisinde, Atılım Üniversitesi öğrenci kimliğini ibraz ederek Fen Edebiyat Fakültesi Zemin Kat Santral’de görevli Barış Timuray Timur’dan 100 TL depozito karşılığında alacaklardır. Cüppe almaya şahsen gelemeyen öğrenciler adına başkası da cüppe, kep ve şal alımı yapabilir. Cüppelerin teslimatı 25 Haziran 2014 – 25 Temmuz 2014 tarihleri arasında Fen Edebiyat Fakültesi Zemin Kat Santral’de görevli Barış Timuray Timur’a yapılacaktır.

• Yukarıda belirtilen tarihlerin dışında kep, cübbe ve şal dağıtımı ve teslimatı yapılmayacaktır.

• Tören günü katılımcılar için saat 15:30’da Akköprü (Konya Yolu), Milli Kütüphane (Dikmen) ve Tunus Caddesinden (Hoşdere Caddesi) Üniversitemize; 21:30’da ise Üniversitemizden aynı noktalara dönüş için servisler kaldırılacaktır.

Duyurulur.

A.Aziz ŞEREN